Rss Feed
 1. Plutó

  dilluns, 28 de març de 2016

  Autora:  R.J Palacio

  Tema: El punt de vista d’en Christopher en la història de l’August.

  Argument: Aquesta és una de les continuacions del llibre Wonder, i és que aquest explica el punt de vista del millor amic de l’August: en Christopher. En Christopher, sempre havia estat el millor amic de l’August,  fins que es va mudar a una altra ciutat. Fins aleshores sempre havia fet costat a l’August quan havia d’operar-se, jugaven junts i es veien sempre. A mida que al pobre Christopher li van passant coses, s ’adona de que pels amics sempre val fer un petit esforç  extra.

  Opinió personal: Aquest llibre trobo que t’ensenya molts valors i t’ajuda a comprendre l’amistat. També a ser organitzat i a ser responsable de les teves coses. Un llibre que fa que valoris les teves pertinències. El llibre està molt ben escrit i s’entén molt bé, té els capítols curts i fa que no et perdis. Et fa reflexionar bastant.


  Sobre l’autora: R.J Palacio viu a New York amb el seu marit, dos fills i dos gossos. Durant més de vint anys va treballar de directora artística i dissenyadora gràfica. Es dedicava a dissenyar cobertes per a altres, esperant el moment idoni per començar a escriure la seva primera novel·la. Però un dia, fa uns quants anys, una trobada amb una nena molt especial davant d’una nena molt especial la va fer veure que havia arribat el moment d’escriure la seva primera novel·la: Wonder. Després s’hi afegirien El capítol del Julian, on ens explica la mateixa història des del punt de vista de nen maltractador,  la llibreta del professor Browne, i finalment, Plutó, on el narrador és en Christopher, l’amic de tota la vida de l’August.

  Aquesta ressenya està feta per la Júlia Polo Balaguer, alumna de sisè a l'escola Dovella
  Reaccions: 
  | | |


 2. 0 opinions:

  Publica un comentari a l'entrada