Rss Feed
 1. Percy Jackson i el lladre del llampec

  dilluns, 28 de març de 2016

  Autor: Rick Riordan

  Tema: Les aventures de tres nois al descobrir que tenen relació amb els deus grecs
   
  Argument: Percy Jackson es pensa que és un nen normal i corrent, però no, resulta que és mestís (fill d’un déu grec i mortal). A més el seu millor amic Gover  és un sàtir i el guia al campament mestís on  fa una amiga, l’ Anabeth, que és filla d’ Atena (deessa de la saviesa). Allà és on s’entrenen i és preparen per saber defensar-se contra els monstres malignes. Però Percy, Gover i Anabeth  hauran de descobrir qui ha robat el llampec de  Zeus perquè sinó s’ iniciarà una guerra entre els déus.  
  Opinió personal: És una novel·la que  t’enganxa i no  pots parar de llegir, a més  he après moltes coses sobre la mitologia grega i crec que no és tan complicada d’ aprendre llegint aquest llibre. Si t’agrada molt aquest volum hi ha quatre més i et recomano que no te’ls perdis.

  Sobre l'autor: Richard Rusell Riordan (Rick Riordan) és un escriptor nordamèrica. Va néixer ell 5 de Juny de 1964 i ha fet sagues molt famoses com "Percy Jackson i els deus de l'Olimp" o altres llibres/col·leccions per adults com Tres Navarres. Una gran majoria dels seus llibres té relació amb les mitologies gregues, egípcies i romanes entre d'altres. 


  Aquesta ressenya està feta per la Laia Gamiz, alumna de sisè de l'escola Dovella 
  Reaccions: 
  | | |


 2. 0 opinions:

  Publica un comentari a l'entrada