Rss Feed
 1. Harry Potter i les reliquies de la mort

  dilluns, 28 de març de 2016

  Autora: J.K Rowling

  Tema: En Harry i els seus amics van a la recerca dels horricreus.

  Argument: En Harry, en Ron i l’Hermione deixen l’escola de màgia Hogwarts per anar a buscar els horricreus, parts de Voldemort dins d’objectes valuosos. Pel camí es troben amb tota mena d’entrebancs que no els hi faran la recerca més fàcil. Per si no fos poc la història de les relíquies de la mort els hi trastoca els plans així que hauran de fer servir l’enginy per aconseguir el seu objectiu.  Aconseguiran trobar els horricreus?
  Opinió personal: Trobo que aquest llibre és el millor de la saga, però el títol no és el més encertat. Les relíquies no són la part més important del llibre si no els horricreus. El llibre està molt ben escrit i té molt de misteri.” Mai sabràs res segur abans d’acabar el llibre”. M’encanta aquesta saga perquè mai saps que passarà al final, l’autora sempre embolica les coses perquè tinguis idees equivocades.Crec que mai havia llegit una saga tant interessant.

  Sobre l’autora: Nascuda a Yate, Regne Unit el dia 31 de Juliol de 1965, mare de 2 nenes i 1 nen. Es va traslladar a Paris per estudiar Filosofia Francesa i Clàssica. Un dia, estava anant amb tren quan se li va acudir la història de Harry Potter. Al cap d'un temps, es va mudar a Londres i es va morir la seva mare. Ella va entristir molt però la va ajudar a saber com se sent un després de la mort d’algun familiar i entendre millor en Harry Potter. Al cap d'un temps, es va mudar a Portugal per a ser professora d'anglès. Allà va conèixer homes i va tenir una vida complicada amb l'amor. En una època fins i tot es va voler suïcidar, va notar com si res tornaria a ser feliç, i amb això, va inventar els dementors. El seu pseudònim, J.K. Rowling, se'l va posar per por de que no compressin el seu llibre si estava escrit per una noia.  Aquesta ressenya està feta per la Júlia Polo Balaguer, alumna de sisè a l'escola Dovella
  Reaccions: 
  | | |


 2. 0 opinions:

  Publica un comentari a l'entrada