Rss Feed
 1. Harry Potter i el calze de foc

  dilluns, 28 de març de 2016


  Autora: J.K. Rowling

  Tema: Les aventures den Harry i els seus amics durant el Torneig dels Tres Bruixots

  Argument: Harry Potter, Ron i Hermione  començaran  el quart curs a la escola de bruixeria Hogwarts.  Però aquest any és una mica especial perquè se celebrarà el Torneig dels Tres Bruixots amb dos escoles més. Aquest joc consisteix en que el calze de foc esculli  un participant de cada  equip. Els tres seleccionats hauran de passar una sèrie de proves misterioses al voltant dels jardins de  Hogwarts.
   Opinió personal: Vaig començar llegint aquesta col·lecció i no vaig poder parar . Però recomano especialment aquest volum  perquè hem va ser particularment  diferent  als altres ja que  va d‘una competició que no és de quidditch (joc amb escombres). Trobo que està molt ben escrit i va molt bé per passar l’estona, alhora  que gaudeixes de la lectura que per mi  és un dels  millor entreteniments que pots fer i més amb aquesta novel·la.

  Sobre l'autor/a: Joanne Rowling (J.K Rowling), va neixer el 31 de Juliol a Yate. Va estudiar a l'escola de primaria St Michael's, on es va inspirar en el primer director de l'escola, Alfred Dunn, pr crear el Dumbledore. Li agradava escriure històries i després explicar-les a la seva germana. El primer llibre que va escriure, amb cinc o sis anys, relatava l'historia d'un conill amb sarampió. Ella mateixa afirma "l'Hermione està basada amb mi quan tenia 11 anys".
  Es va translladar a Paris per estudiar Filosofia Francesa i Clàssica
  Un dia, estava anant amb tren quan se li va acudir l'història de Harry Potter. Al cap d'un temps, es va mudar a Londres i es va morir la seva mare. Ella va ntristir molt pero la va ajudar a saber com se sent un despres de la mort d'algún familiar i entendre millor en Harry Potter. Al cap d'un temps, es va mudar a Portugal per a ser professora d'anglès. Allà va conèixer homes i va tenir una vida complicada amb l'amor. En una época fins i tot es va voler suiccidar, va notar com si res tornaria a ser feliç, i amb això, va inventar els dementors. El seu seudonim, J.K. Rowling, se'l va posar per por de que no compressin el seu llibre si esava escrit per una noia. 

  Aquesta ressenya està feta per la Laia Gamiz, alumna de sisè a l'escola Dovella

  Reaccions: 
  | | |


 2. 0 opinions:

  Publica un comentari a l'entrada