Rss Feed
 1. Concurs

  divendres, 2 d’octubre de 2015

  Hola! Obrim un nou concurs! Aquesta vegada, està pensat per a nens i nenes de deu, onze o dotze anys, tot i que si ets mes gran o mes petit també hi pots participar.
  Que he de fer?
  Per participar, l'únic que has de fer es escriure una ressenya, tal i com ho fem nosaltres normalment, però amb el teu estil propi i personal, d'un dels llibres de la llista que hi ha a continuació.Si no n'heu llegit cap, aquest és un bon moment per fer-ho, i nosaltres us recomanem molt tots aquests llibres.
  També has de fer-te seguidor del blog, amb la llista de seguidors que trobareu al costat esquerre del blog.
  Si no recordeu com es fa una ressenya, sempre podeu consultar l'entrada del blog on ho expliquem: Com fer una entrada?
  Podeu llegir els llibres i fer les ressenyes tant en català com en castellà. Un cop acabada, només la heu d'enviar al correu del blog: busquesllibreblog@gmail.com, indican els vostres nom i cognoms, la data de naixement.
  Reaccions: 
  | Enllaços a aquest missatge | | |


 2. La filla del Ganges

  dimecres, 30 de setembre de 2015

  Resultat d'imatges de la filla del gangesAutora: Asha Miró 
  Tema: La història de l'adopció d'una nena, i el retorn a la seva ciutat natal.
  Argument: Asha Miró vivia en un orfenat de l'Índia, amb moltes altres nenes que havien estat abandonades pels seus pares. Als 6 anys va abandonar l'índia per trobar-se amb la seva família adoptiva a Barcelona, per rebre l'amor que li havia mancat fins al moment. 20 anys després, l'Asha decideix tornar a l'Índia, la ciutat que la va veure néixer, retrobar-se amb les monges que la van cuidar fins als 6 anys i poder descobrir per fi els seus orígens.
  Reaccions: 
  | Enllaços a aquest missatge | | |


 3. Diari d'H

  diumenge, 27 de setembre de 2015

  Autor/a: Hypàtia Pétriz
  Tema: La vida adolescent de l'H, (amors, amistats...), i la participació del seu grup de música de la classe en un concurs per un viatge als USA
  Argument: L'H és un noia jove apassionada amb la música i la seva Marlene, enamorada d'un noi que està per la seva millor amiga, amb un admirador secret al Facebook, enfadada amb les seves amigues (ex-amigues) o més ben dit, les seves ex-amigues enfadada amb elles... Tot això i els seus problemes queden gravats en el seu diari. Amb tot això, a l'institut arriba un concurs per guanyar un xicet de 500kgs, que seria subastat i amb els diners organitzar un viatje. L'H reuneix gent de la classe amb l'ajuda de la seva millor amiga Frida, per intentar guanyar el concurs.
  Opinió personal: M'ha encantat aquest llibre, sobretot per que és la vida d'una adolescent força normal. M'agrada la barreja de realitat i "ficció", ja que és la vida d'una adolescent normal, i "ficció" pel concurs (pel premi del chiclet de 500 kg!). A més a més, està escrit per una adolescent realment, i llavors el pensament és més "comprensiu" i més descriptiu
  Sobre l'autor/a: Tan sols amb catorze, Hypàtia Pétriz, ha publicat la seva primera novel·la, a tercer d'E.S.O. Inspirant-se en l'autora Flavia Bujor, que va escriure la seva novel·la amb dotze anys, ara ja ha tret el seu segon llibre, Bomba H.
  Reaccions: 
  | Enllaços a aquest missatge | | |