Rss Feed
 1. Els jocs de la fam

  dijous, 3 de setembre de 2015

  Autor: Suzanne Collins
  Tema:  La lluita i resistència que ofereixen dos joves previament seleccionats per participar en una lluita forçada per Panem, la ciutat que té el poder
  Argument: La Katniss Everdeen es una jove que fa tot el possible per mantenir a la seva família, sa mare i sa germana. S'hi juga la vida anant a caçar per aconseguir menjar i també diners. També s'estima amb bogeria sa germana i per salvar-la acaba condemnada als Jocs de la Fam. A partir d'aquí viu una historia d'acció i d'amor on haurà de sobreviure als terribles Jocs de la Fam. Feliços Jocs de la Fam i que la sort t'acompanyi sempre!

  Opinió personal: Els Jocs de la Fam és un llibre meravellós, que no podia parar de llegir-lo. M'he enamorat de la trilogia sencera perquè fins hi tot quan acabes el llibre l'hi has de donar mil voltes i jo no podia parar de pensar-hi. He tingut moments de tot, de ràbia i fins i tot d'empatia però una cosa és segura, que he après molt del coratge que tenen alguns personatges així que us ho recomano  per que segur que si us ho llegiu us passarà com a mi que no podreu parar de llegir i recordeu que hi han dos llibres més!!!
  Sobre l'autora: La Suzanne Collins escriptora estatunidenca nascuda al 1962 viu amb la seva família i dos gats adoptats. Des del 1991 ha començat la seva carrera  treballant com a guionista de televisió per a nens i és coneguda per la sèrie "Cròniques de les Terres Baixes". Amb la trilogia d'Els Jocs de la Fam, s'ha situat al capdamunt de la llista dels llibres més venuts del New York Times, que també se n'ha fet una adaptació cinematogràfica.


  Reaccions: 
  | | |


 2. 0 opinions:

  Publica un comentari a l'entrada