Rss Feed
 1. No està escrit a les estrelles

  dimarts, 26 de maig de 2015

  Resultat d'imatges de no està escrit a les estrellesAutor/a: John Green
  Tema: Els problemes i la vida que han portat i porten dos adolescents  amb càncer
  Argument: A la Hazel Grace, una adolescent de setze anys, les medicines li han regalat uns anys de vida, però no la possibilitat de curar-se del seu càncer de pulmó que pateix des dels tretze anys.
  La seva mare veu com està aïllada socialment i la porta a un  centre de recolzament per a joves malalts, on coneix a en "Gus" o August, un noi que va perdre la cama per culpa d'un càncer amb qui comparteixen aficions, pel·lícules, llibre... i emprenen un viatge...

  Opinió personal: Seré franca; aquest llibre no me l'he acabat. Però perquè no m'agrades o no m'enganxes, sinó que arriba un punt que no vaig poder llegir més, i que fins i tot vaig soltar algunes llàgrimes. Bé, de fet poca gent a més dels que tenen els sentiments com un mur de pedra, no ha plorat. Està molt bé l'història, i tot el viatge, però repeteixo; el final no el vaig poder suportar. La veritat és que mentre llegia el llibre pensava que hi havia massa càncer, però, desgraciadament aquesta és la realitat. És un llibre que expressa una realitat dura, i una vida viscuda al límit. És un drama d'amor adolescent.
  Resultat d'imatges de john greenSobre l'autor/a: Va néixer a Indianàpolis el 24 d'agost de 1977 (actualment té 37), però es va criar a Orlando i Birmingham. És conegut pel canal de youtube que té amb el seu germà (vlogbrothers)
  Reaccions: 
  | | |


 2. 0 opinions:

  Publica un comentari a l'entrada